Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

zondag, maart 06, 2005

Niet gevoetbald, toch gescoord!

Er is niet veel gevoetbald dit weekend, zelfs als je als club miljoenen betaalt om een dak boven het veld te hebben, is het klimaat toch te machtig. Maar niet getreurd, er is toch enorm veel ingekopt dit weekend! Mede met behulp van gastblogger Bram kunnen we de volgende nominaties voor de Chapeau!? melden:

AD 5 maart, een dubbele Chapeau!? nominatie:
In Middelburg wordt een schouwburg gebouwd. Er is nog niet veel meer dan een bouwput, maar nu al zijn huizen verzakt en daardoor gescheurd. Dus kopt het AD met “Middelburg in de put” en
“Geen theater, wel een drama”.

AD 5 maart, en nog een Chapeau!? nominatie voor het AD vandaag:
Vanwege de sneeuw kampt veel verkeer met problemen en boven de kolom der spoorwegen staat dus:
“Weer het spoor bijster”.

De Telegraaf 5 maart, De Telegraaf kan niet achterblijven:
De scheiding van Brad Pritt en Jennifer Aniston noodzaakt Mme Tussauds te Londen het wassen beeld van het koppel te “redesignen”. De Telegraaf kopt dus: “Wassen neus”.

De Telegraaf 5 maart, en nominatie nummer twee voor de wakkere krant:
Boven een stukje over de tentoonstelling van vuurtorens en lichtschepen in het Maritiem Museum te Rotterdam staat: “Vuurtorens in de schijnwerper”.

En in de zondagseditie van de Telegraaf:
De Noor Even Wetten heeft gewonnen en dus even geen oranje-telg op het hoogste podium. “Even geen oranje” kopt de Telegraaf dan natuurlijk...


Tot slot , niet een kop maar een uitspraak uit Hart in Actie van zojuist. De manege in Mill was een paar keer bestolen en Hart in Actie kwam in actie. De afsluitende zin van het item was:
"En zo hielpen wij de manege terug in het zadel." Een absolute nominatie, Chapeau!?

Comments on "Niet gevoetbald, toch gescoord!"

 

post a comment
eXTReMe Tracker