Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

dinsdag, juni 14, 2005

Collector's AfellaytemDit bericht lazen we vandaag in Telegraaf en op VI.nl ('Oranje Affelay-shirt wordt collectorsitem'):
De spelling van Ibrahim Afellay vormt voor velen een groot struikelblok. Ook de KNVB heeft grote moeite de naam van de PSV’er juist te schrijven, bleek vrijdagavond in Kerkrade. Op het shirt van de middenvelder van Oranje tot 20 stond Affelay in plaats van Afellay, met ‘dubbel f’ in plaats van ‘dubbel l’. ,,Ik merkte het kort voor de wedstrijd", zei de Nederlander van Marokkaanse afkomst. Het shirt is een collectorsitem.

Lastig hoor, al die buitenlandse namen in het Nederlands Elftal. De KNVB verlangt vast terug naar de tijd dat de spelers nog 'gewoon' Geels, De Boer, Krol, Swart of Van Basten heetten. De VI heeft overigens de leuke rubriek 'Het Wereldje', barstensvol taalgrappen, vandaag online met onder andere...: 'Koningkklukke Nedderlandse Foetball Bont.' , 'Nieuwe KNVB-shirts: Vlaai, Babbel, Kruis, Owaarisie-Abeyie.' en de leukste (waarschijnlijk ingezonden door een Telegraafkoppenmaker): 'Collector's Afellaytem'.

Comments on "Collector's Afellaytem"

 

Blogger alberthaanstra said ... (5:56 p.m.) : 

Hi. Nice Blog. Like soccer? Check this Dutch world championship Soccer Site In Dutch we say wk 2006

 

Blogger alberthaanstra said ... (8:24 a.m.) : 

Hi. Nice Blog. Like soccer? Check this Dutch world championship Soccer Site In Dutch we say wk2006

 

Blogger alberthaanstra said ... (4:46 a.m.) : 

Hi. Nice Blog. Like soccer? Check this Dutch world championship Soccer Site In Dutch we say wereldkampioenschap 2006

 

post a comment
eXTReMe Tracker