Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

woensdag, april 13, 2005

Brabantse Belg?

Ok, ik weet wel hoe het zit hoor. De nieuwe baas van Heineken komt niet van Boxmeer maar heet Van Boxmeer. Als oud-Boxmerenaar gaan dus de laatste dagen bij oren vaker gespitst want normaal hoor je de naam Boxmeer alleen Daags na de Tour, met de Metworst of als voormalig woonplaats van Sylvia Millecam.

Maar toch wil ik wel duidelijk maken dat Boxmeer NIET in Belgie ligt. Als je dit soort (zie hieronder) koppen leest (deze komt uit Reclameweek Nieuwsbrief) dan kun je anders concluderen... Als je verder leest dan snap je het maar ja, 65% van de nieuwsbrieflezers scant alleen de koppen...

BELG VAN BOXMEER NIEUWE BAAS HEINEKEN
De Belg Jean Fran├žois van Boxmeer (43) volgt per oktober Thony Ruys op als voorzitter van de raad van bestuur van Heineken. Sinds het aantreden van Ruys in 2002 daalden de aandelen van Heineken meer dan eenderde in waarde. De bierbrouwer leed de afgelopen jaren onder meer door de zwakke dollar onder een tegenvallende omzetontwikkeling. Het miste op belangrijke groeimarkten, zoals die in Zuid-Amerika en China, duidelijk de boot. Heineken wil vanaf oktober verder met een kleinere raad van bestuur van drie leden.

Comments on "Brabantse Belg?"

 

post a comment
eXTReMe Tracker