Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

woensdag, maart 09, 2005

HeaTvertiserNog een Headvertiser nominatie vandaag. T for Telecom adverteert in de Metro voor mobieltjes met een fotocamera en flitser. De kop: Flitsend voordeel... (via René van Signalering Onjuist Spatiegebruik)

Gratis reclameteksttip voor T for Telecom; als jullie gaan adverteren voor een toestel met een videocameraatje erin kun je in je advertentie zetten: Niet te filmen zo goedkoop!

Comments on "HeaTvertiser"

 

Anonymous RenĂ© said ... (7:11 p.m.) : 

En natuurlijk: een focus op scherpe prijzen!

 

Blogger INTERNET PERS said ... (9:39 p.m.) : 

PERSBERICHT


Ede, oktober 2005

Zoekmachine marketing - Werkwijze van W2solutions garandeerd top 10 plaatsing op Yahoo, Google en Msn binnen een week!

Vanaf vandaag, 30 oktober 2005 kunnen bedrijven en particulieren zich inschrijven voor de nieuwste en erg succesvol gebleken zoekmachine marketing van het bedrijf W2solutions. Het bedrijf is gespecialiceerd in zoekmachine optimalisatieen versnelde zoekmachine plaatsing. Na een periode van onderzoek en investeren is W2solutions op de markt gekomen met W2 SEinclude. Dit pakket verzekert 100% plaatsing op de meest bekende zoekmachines te weten Yahoo Msn en Google. De wachttijd bedroeg gemiddeld twee tot vier weken, als je dan al geplaatst wordt. Het unieke aan deze het nieuwe W2 SEinclude is dat men als klant al na maximaal een week (7dagen ja) het gewenste resultaat bereikt heeft. Binnen zeven dagen een top tien positie op de zoekmachines? Dankzij onze zoekmachine marketingkan het zelfs binnen twee dagen als het moet.

Nieuwe innovatie is van groot commercieel belang.
De combinatie van technieken en software van W2solutions die het proces bewerken zijn bijzonder interresant voor bedrijven die binnen een aanzienbare tijd met het produkt of diensten die zij bieden midden in de (internationale) belangstelling willen staan. Het kan namelijk al binnen 2 dagen, en het is bewezen ook. Wat zou het voor uw bedrijf en uw website kunnen betekenen als u binnen twee dagen boven aan de zoekmachines staat? En dus boven al uw concurrenten? W2 SEinclude maakt het waar. Stel u wilt boven aan staan met als keywoord 'kerst inkopen' De hoogste zoek machine plaatsing. Dat kan volgende week geregeld zijn..En het kan al vanaf Eur 500,00!

W2 Solutions accepteert nog duizend nieuwe klanten tot aan het eind van dit jaar voor het gebruik van deze solution. Deze duizend klanten zullen op een first come first service systeem worden bediend. Het loont zich dus om snel informatie in te winnen of om uw bestelling te plaatsen. W2Solutions biedt een niet goed geld terug garantie. voor de altijd aanwezige sceptici heeft het bedrijf een drietal voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

bestinternetearnings - Klikt u op de zoekmachines om de positie te bekijken: MSN - YAHOO

tenmilliondollar.com - Klikt u op de zoekmachine om het voorbeeld te zien. MSN - GOOGLE

De pers pagina
Om enige media aandacht te verkrijgen maakte W2Solutions de perspagina op Yahoo.com. Deze pagina was in eerste intantie gericht aan Tonie van Ringelestijn, journalist van onder andere de TROS. W2Solutions plaatste deze pagina binnen 2 dagen op de nummer twee van Yahoo zoekmachine resultaten. U vindt de pagina hier De keywoorden die hierbij gebruikt zijn waren 'beste en journalist'.

Meer informatie over de w2Solutions vindt u op www.w2solutions.info. De website is in onderhoud tot maandag. U kunt uw bestelling en informatie aanvragen via onderstaande gegevens.

Meer informatie:

Wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven kunt ons een mailtje sturen op het navolgend email adres. Wij nemen contact op met u om uw wensen te bespreken.

U kunt ons ook bellen als u verzekerd wilt zijn van een snelle service en om als een van de eersten boven aan de zoekmachines te staan. Voor meer informatie over W2 SEinclude, of om uw bestelling te plaatsen, kunt u daarom contact opnemen met Dhr. Janwillem Heikens, Directeur Research & Developement via 06-30318222.

Voor meer informatie over de W2 SEinclude kunt u ook contact opnemen met Dhr. Walter Schonewille, Commercieel directeur, via telefoonnummer: 06-27278935 of mail uw vragen en/of ebstelling naar w2seinclude@w2solutions.info

 

Blogger zoekmachine marketing said ... (9:54 a.m.) : 

Hi Askhim ,

Wat een leuk blog! Wij hebben een website gezien over aanmelden zoekmachine

Tof, ik hoop dat je eens komt kijken!
Groeten,

W2

 

Blogger http://www.debt-consolidation.com said ... (9:01 a.m.) : 

Debt Consolidation
Debt Help Home Loans Student Loan Consolidation can help you reduce your interest burden by charging an interest rate lower than the rate on your existing loans. Debt consolidation loan can also allow you to make small monthly payments......
http://www.debt-consolidation.com

 

post a comment
eXTReMe Tracker