Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

donderdag, februari 03, 2005

Carnavalshit_2

De komende dagen zal er iets minder geblogd worden. Morgenavond werk en vanaf zaterdag duik ik tot en met maandag de Carnavalshit in. We hebben echter gastblogger JK die, als hij een paar leuke blogs achterlaat, daarna toegelaten wordt tot het 'redactieteam'. En tussen de feestjes door zie ik ook vast nog wel ergens een pc. In de tussentijd; Alaaf!

Maandag ga ik overigens mijn Battus-prijs 'Taalslang' (ook online te spelen) ophalen, als je dan eens een avond niets hoort dan weet je hoe het komt!:

Taalslang
De taalslang is een verzameling woordspellen met als uitgangspunt een toevallige reeks letters. Taalslang is reeksen maken en reeksen breken, door woorden te vormen of ze weg te halen. Wat een goed woord is, spreekt u onderling af. De steentjes, magisch aan elkaar klikkend, dagen uit tot zomaar woorden maken. Leuk voor kinderen en u, als volwassen speler, kunt eindeloos elementen toevoegen: Spelen tegen de klok, eigen puntentellingen, ruilen, spelvormen combineren.Want met de taalslang kunt u wel 5 verschillende woordspellen spelen, zoals Sloopslang (wie maakt of pakt het laatste woord) of taalangslang (woorden maken, die elkaar met de laatste lettergreep overlappen.

Comments on "Carnavalshit_2"

 

post a comment
eXTReMe Tracker