Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

woensdag, februari 02, 2005

Harde Ballen

Sporters zijn schijnbaar dol op taalgrapjes. Beste voorbeeld van nu is natuurlijk de hilarische TV Commercial van Keukenmaxx met Louis van Gaal. Maar liefst 6 flauwe woordspelingen in 1 commercial waaronder: "Mooie lijnen", "Prima opstelling" en "Goede combinatie". Die commercial moet zo slecht bedoeld zijn...

Ook Richard Kraijcek kan er wat van. In zijn nieuwe boek gaf hij aan zich te ergeren aan het commentaar op de Nederlandse TV. De commentator zei namelijk tijdens de Davis Cup wedstrijd NL-Spanje: "Ferrero krijgt het Spaans benauwd". Flauw volgens Richard. Maar wij vinden die nog wel leuk en de titel van Richards boek "Harde Ballen" eigenlijk veel flauwer. Zeker als je dan hoort dat de titel bedacht is door Daphne - Lolly - Deckers.
(Prima boek overigens verder!)

Comments on "Harde Ballen"

 

Blogger Alex H said ... (2:58 p.m.) : 

Erg leuk artikel en zeer nuttig. Nederland voetbal nationale ploeg ontmoet zweden voetbal nationale ploeg in de wedstrijd van vandaag die in het Friends Arena wordt gespeeld. Tijdens hun laatste ontmoeting won Sweden de wedstrijd met 3:2. Ik vraag me af de ploeg van Gaal vandaag een verrassing voor ons in petto heeft. Op basis van de resultaten van de van de twee teams in de afgelopen tijd, verwacht ik dat Nederland in dit duel goed presteert en deze ontmoeting wint. Het zou interessant zijn om te zien of Luuk de Jong tijdens deze wedstrijd scoort, want hij heeft een goed gemiddelde qua doelpunten/wedstrijd.

 

post a comment
eXTReMe Tracker