Busted Wereldnatuurfonds RSS Site feed:
En ook nog een Atom Site Feed

vrijdag, januari 06, 2006

Palindromische overheidscampagne

Ik las net in een communicatienieuwsbrief dat ook Postbus51 de kracht van het palindroom ontdekt heeft. Hun nieuwe speeltje heet namelijk DIGID! "Op 5 januari 2006 is de Postbus 51-voorlichtingscampagne ‘Waar wacht je nog op? Met DigiD sta je altijd vooraan’ gestart. DigiD (spreek uit ‘Diegiedee’) is je persoonlijk inlogcode voor elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen."

In dezelfde nieuwsbrief las ik trouwens dat het PR-bureau Bex* concurrent De Naam overneemt. Ik vroeg me dus af; nemen zo ook de naam over?

Zo, dat was het even voor vandaag; het Genootschap Omen est Nomen gaat nu op zoek bij Signalering Onjuist Spatiegebruik. Eens kijken wat voor een snode taalplannen we kunnen bedenken.


*Nee, dat sterretje achter Bex* is geen toelichting of noot onder aan de pagina, het hoort bij de naam... Of bij De Naam?

Comments on "Palindromische overheidscampagne"

 

Blogger Bram said ... (6:43 p.m.) : 

En het verbaast ons dat nu pas de campagne losbarst, want reeds op 16 maart 2005 (zie archief) hadden we DigiD al in de smiezen. Postbus 51 had van ons wel wat eerder mogen beginnen.

 

post a comment
eXTReMe Tracker